Buitenveldert - Amsterdam

Verduurzaming

Totale renovatie van 4 gezinswoningen van E naar A/A++ label

In Buitenveldert hebben we 4 gezinswoningen verduurzaamd van een E naar een A/A++ label. Inmiddels zijn de gezinswoningen bewoond en kijken we terug op een succesvolle verduurzaming. De kwaliteit van de woningen is erop vooruit gegaan, waardoor het prettiger is om er te wonen of te werken.

Verduurzamen met impact

De gezinswoningen zijn niet enkel verduurzaamd, maar compleet gerenoveerd. De inmiddels kwalitatief hoogwaardige woningen vormen nu een prettige leefomgeving voor de bewoners.

Meer weten over ons?

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over ons project in Buitenveldert. Ben je zelf bewoner en wil je ons vertellen wat je van de veranderingen vindt? Laat het vooral weten. Die informatie kunnen we goed gebruiken bij toekomstige trajecten.

Totale renovatie van 4 gezinswoningen van E naar A/A++ label
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created