De Pijp - Amsterdam

Verduurzaming en optopping

Verduurzaming van 4 woningen (F naar A label) en optopping!

In Amsterdam Zuid hebben we 4 woningen verduurzaamd van een F naar een A label, en een woning opgetopt. De verduurzaamde woningen met een A label zijn opgeleverd. De opgetopte woning wordt naar verwachting binnen een jaar opgeleverd.

Vastgoed met impact

De woningen zijn niet enkel verduurzaamd, maar compleet gerenoveerd. De inmiddels kwalitatief hoogwaardige woningen in De Pijp vormen nu een prettige leefomgeving voor de bewoners. Binnenkort zal de opgetopte woning opgeleverd worden, waardoor nog een kwalitatief hoogwaardige woning beschikbaar komt in Amsterdam.

Meer weten over ons?

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over ons project in de Pijp. Ben je zelf bewoner en wil je ons vertellen wat je van de veranderingen vindt? Laat het vooral weten. Die informatie kunnen we goed gebruiken bij toekomstige trajecten.

Verduurzaming van 4 woningen (F naar A label) en optopping!
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created