Museumkwartier - Amsterdam

Verduurzaming

Opdracht om 9 woningen en 2 kantoren te verduurzamen naar A+ label

Wij hebben opdracht gekregen om 9 woningen en 2 kantoren te verduurzamen naar een A+ label, in het Museumkwartier in Amsterdam. Inmiddels is het proces al begonnen. Op deze manier dragen de eigenaren bij aan het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en dus ook de gemeentelijke klimaatdoelen. De kwaliteit van de woningen en kantoorruimten gaat er ook op vooruit, waardoor het prettiger is om er te wonen of te werken.

Verduurzamen met impact

De eerste stap is gezet! Het pand heeft een warmte terugwinningssysteem (WTW-systeem) gekregen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de verduurzaming. Het pand valt onder het 'beschermde stadsgezicht', waardoor er verduurzaamd moet worden met respect voor de cultuurhistorische waarde.

Meer weten over ons?

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over ons project in het Museumkwartier. Ben je zelf bewoner en wil je ons vertellen wat je van de veranderingen vindt? Laat het vooral weten. Die informatie kunnen we goed gebruiken bij toekomstige trajecten.

Opdracht om 9 woningen en 2 kantoren te verduurzamen naar A+ label
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created