Seghwaert - Zoetermeer

Verduurzaming en optopping

Verduurzaming van 50 huurappartementen en uitbreiden met 10 nieuwe woningen

In Zoetermeer heeft onze bouwpartner Heijmans Woningbouw een antwoord geboden op de behoefte aan levensloopbestendige huurwoningen voor ouderen met een lichte zorgvraag.

Verduurzaming

De woningen en het gehele gebouw worden volledig geïsoleerd. Daarnaast voorziet Heijmans elk appartement van HR++-glas, nieuwe mechanische ventilatie en een moderne keuken en badkamer. Tevens krijgen de algemene ruimtes een opknapbeurt en wordt de algemene entree vergroot. Zo is het gebouw weer helemaal klaar voor de toekomst.

Optoppen woonlaag

Heijmans realiseert 10 nieuwe appartementen. Zo krijgt het voormalig hospice met 5 nieuwe woningen een nieuwe bestemming. Daarnaast zorgt Heijmans door het slim optoppen van het bestaande lage gedeelte voor een extra woonlaag met 5 appartementen.

Het gebouw voor de transformatie.


Meer weten over ons?

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over het project in de buurt Seghwaert.

Verduurzaming van 50 huurappartementen en uitbreiden met 10 nieuwe woningen
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created