Zuid Hollandstraat - Amsterdam

Zolderwoningen

5 duurzame woningen (A label) gecreëerd op de Zuid Hollandstraat in Amsterdam

Op de Zuid Hollandstraat in Amsterdam hebben we 5 zolderruimten getransformeerd naar duurzame woningen met een A label. De eigenaren van de zolders hebben een vergoeding gekregen voor het opgeven ervan. Bovendien dragen zij op deze manier bij aan het oplossen van het woningtekort voor starters.

Vastgoed met impact

Amsterdam kampt met een dringend tekort aan starterswoningen. Om het aanbod in dit segment te vergroten, hebben we in Amsterdam 5 starters-appartementen ontwikkeld. Deze liggen op de zolderverdieping van het complex.

Meer weten over ons concept

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over ons project op de Zuid Hollandstraat. Ben je zelf bewoner en wil je ons vertellen wat je van de veranderingen vindt? Laat het vooral weten. Die informatie kunnen we goed gebruiken bij toekomstige trajecten.

5 duurzame woningen (A label) gecreëerd op de Zuid Hollandstraat in Amsterdam
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created