Nieuws

Amstelveenz: 'Bouw extra etages op bestaande appartementencomplexen in Amstelveen'

Foto: Amstelveenz

Steeds meer mensen en organisaties zien optoppingen als een veelbelovend antwoord op de woningnood in Nederland. Als een van de eersten zijn wij hiermee al volop aan de slag! CDA-burgerlid Bert Rouwenhorst kwam langs bij onze pilot-projecten in Amsterdam, waar volop gebouwd wordt.

Bert Rouwenhorst: ‘Deze aanpak van de A.J. Ernststraat is volgens ons ook bijzonder goed toepasbaar in Amstelveen’, ‘In totaal kunnen op deze manier naar onze mening 1300 extra appartementen worden gecreëerd. Het is precies wat het CDA voorstaat: uitbreiding van het woningbestand zonder een claim te leggen op de bestaande ruimte'.

Bovendien bieden wij, Creative City Solutions, vve’s de mogelijkheid om hun hele pand op te knappen en te verduurzamen met de opbrengsten van de optopping.

Het CDA heeft het college vragen gesteld om dit concept tot een succes te maken in de Gemeente Amstelveen. We kijken uit naar beleidswijziging zodat een extra verdieping gebouwd kan worden vanuit de structuurvisie van de Gemeente Amstelveen. Marktpartijen zoals wij zullen vervolgens dit concept samen met vve's uitvoeren.

Meer weten over ons concept? Kijk op de website of stuur ons een berichtje. We vertellen je graag meer.

Lees het artikel hier.

#CreativeCitySolutions #Optoppen #Verduurzamen #Woningcrisis #Klimaatcrisis #Vve #Amstelveen