Optoppingen

Optoppingen gerealiseerd: 20 nieuwe duurzame woningen

Optoppingen gerealiseerd: 20 nieuwe duurzame woningen

Trots op onze recente projecten bij Creative City Solutions! Samen met de vve-besturen hebben we met veel passie gewerkt aan de bouw van twee geweldige optoppingen, waarmee we in totaal 20 nieuwe duurzame woningen hebben gecreëerd.

Onze visie is om de transitie naar leefbare en duurzame steden te versnellen zonder daarbij nieuwe vierkante meters grond te gebruiken. Met deze projecten hebben we niet alleen woonruimte gecreëerd, maar ook de bestaande gebouwen opgeknapt en een positieve impact gehad op het milieu. Dank aan DVP (Friso Hendriks, Daly Klaassen en Erik Verboom), Duyts Bouwconstructies BV (Afshin Mahram (Registerconstructeur)), EversPartners Engineers (Jitze Koops) en Kamstra Architecten BNA (Paul Kamstra) voor hun toewijding en inzet om dit concept tot leven te brengen. Maar natuurlijk ook de bewoners en de vve-besturen en alle andere betrokkenen zonder wie dit project nooit was gelukt.

We willen ook graag onze dank uitspreken aan de aannemer AKOR B.V., die moedig de uitdaging aanging om pionier te zijn in dit nieuwe concept. Ondanks de uitdagingen heeft Akor vastberaden problemen zo effectief mogelijk aangepakt. Samen hebben we waardevolle lessen geleerd die ons in staat zullen stellen toekomstige projecten nog succesvoller te maken. Want één ding is zeker; om steden duurzaam te transformeren is een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen essentieel.

Meer weten over ons concept, waarbij wij optoppen en met de opbrengst van de woningverkoop het bestaande pand kunnen opknappen en verduurzamen? Laat het ons weten!Voel je vrij om dit te delen om anderen te inspireren om zich ook in te zetten voor duurzame stadsontwikkeling!