Nude - Wageningen

Verduurzaming

Verduurzamen van 64 woningen verdeeld over 4 vve's in Wageningen

🌱🏢 Na een uitdagend en plezierig selectieproces zijn wij gekozen door vier verenigingen van eigenaren (vve's) in Wageningen om een integraal verduurzamingsplan op te stellen, en daarbij de mogelijkheid om op te toppen te onderzoeken. Het doel is om een geïntegreerde aanpak voor duurzame oplossingen te implementeren. In totaal gaat het om 64 woningen verdeeld over vier gebouwen.

Met behulp van onze expertise op het gebied van duurzame oplossingen streven we ernaar een plan te ontwikkelen dat aansluit bij de wensen van de vve's. Onze focus ligt op het uitwerken van een toekomstgerichte en kosteneffectieve strategie voor het verduurzamen van de gebouwen, rekening houdend met de unieke kenmerken van elk gebouw.

We zullen nauw samenwerken met de vve's, bewoners en lokale belanghebbenden om ervoor te zorgen dat hun inbreng wordt gewaardeerd en opgenomen in het uiteindelijke plan. We kijken ernaar uit om samen op weg te gaan naar een meer duurzame toekomst. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons!

Benieuwd wat wij voor jouw vve kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laten we samen een kopje koffie drinken! ☕

Meer weten over ons?

Creative City Solutions is een uniek antwoord op de grote uitdagingen waar we als stad voor staan: klimaatverandering en woningtekort. Benieuwd hoe dit kan? Hier vertellen we je meer over onszelf en onze aanpak. Je vindt informatie over ons concept, en als je wilt kennismaken kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over ons concept?

Vragen over dit project?

We leggen je graag meer uit over het project in de Nude.

Verduurzamen van 64 woningen verdeeld over 4 vve's in Wageningen
Happy and satisfied owners
Weeks of building innovation
Square km modernised
New places for living created